Brugerdiskussion:Snortop

Fra DS-Wiki
Spring til navigation Spring til søgning

Til buckhard, Hvorfor har du dog blokkeret mig? --Snortop2 4. dec 2011, 08:06 (CET) Det var en fejl og jeg beklager dybt

Inger Buchard


Hej

Du har lavet en omdirigering af Anettes side om AO til Arkivalieronline, hvilket er, hvad der burde ske, men: Anette er lige begyndt at skrive bidrag og skal have lidt tid til at forstå systemet, så hvis du næste gang lægger en besked på diskussionssiden til et bidrag, i stedet for straks at slette det, tror jeg, det er gavnligt.

Jeg har rullet begge versioner tilbage, til Anette har set, hvad der er sket.

mvh Inger

Ah, ok kunne jeg jo ikke lige vide :D. Men der er vist også et "Lege" rum hvor man kan øve sig i, det hedder sandkassen kig i Forside for skribenter. --Snortop 15. dec 2011, 09:43 (CET)

Jo, det er der, men her handler det ikke om, hvordan man laver en side, men om, at man lige ser sig omkring, før man skriver en ny artikel. Derfor synes jeg Anette skal have lidt tid til at lære miljøet at kende.

Jeg holder selv øje med, hvordan siderne AO og SA udvikler sig. Og hvis du stadig er i tvivl om, hvem 'Buchard' er, så er jeg endt som redaktør af DISWiki- og jeg er dig meget taknemlig for din årvågenhed. Bliv endelig ved. Arne Feldborg overtog een af dine ideer til sortering af nye skribenter i DISWiki; nu skal man melde sig hos mig for at blive nyoprettet. Så tak for god forklaring i DIS-Forum.

mvh Inger

Jo jeg har fundet ud af hvem du er :D --Snortop 15. dec 2011, 13:09 (CET)