Forskel mellem versioner af "DIS-Nyt"

Fra DS-Wiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (DIS-nyt flyttet til DIS-Nyt)
 
(4 mellemliggende versioner af 3 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''DIS-nyt''' er et elektronisk nyhedsbrev, som udsendes til de medlemmer af [[DIS-Danmark]], der har tilmeldt sig foreningens liste over medlemmer med e-mail. DIS-nyt udsendes ca. hver anden måned og indeholder emner, der kan være brugbare for personer med historisk- og/eller slægtsforskningsinteresse. Emnerne kan bestå af information fra DIS-Danmark, oplysning omkring nye internetsider, eller f.eks. tiltag i omverdenen, der kan have indflydelse på foreningens interesseområde.
+
{{Skabelon:Danske Slægtsforskere}}
 +
'''DIS-Nyt''' er et elektronisk nyhedsbrev, som udsendes til de medlemmer af [[DIS-Danmark]], der har tilmeldt sig foreningens liste over medlemmer med e-mail. DIS-nyt udsendes ca. hver anden måned og indeholder emner, der kan være brugbare for personer med historisk- og/eller slægtsforskningsinteresse. Emnerne kan bestå af information fra DIS-Danmark, oplysning omkring nye internetsider, eller f.eks. tiltag i omverdenen, der kan have indflydelse på foreningens interesseområde.
  
Ældre udgaver kan læses [http://www.dis-danmark.dk/dis-nyt/ her].
+
Tilmelding af medlemmer af DIS-Danmark sker automatisk; læs videre [http://www.slaegtogdata.dk/aktuelt/dis-nyt her]
 
+
<br>
Tilmelding sker via [http://www.dis-danmark.dk/medlmail.asp foreningens email-liste].
+
[[Kategori:Danske Slægtsforskere]]
 
 
[[Kategori:DIS-Danmark]]
 

Nuværende version fra 23. aug 2019, 13:50


DIS-Nyt er et elektronisk nyhedsbrev, som udsendes til de medlemmer af DIS-Danmark, der har tilmeldt sig foreningens liste over medlemmer med e-mail. DIS-nyt udsendes ca. hver anden måned og indeholder emner, der kan være brugbare for personer med historisk- og/eller slægtsforskningsinteresse. Emnerne kan bestå af information fra DIS-Danmark, oplysning omkring nye internetsider, eller f.eks. tiltag i omverdenen, der kan have indflydelse på foreningens interesseområde.

Tilmelding af medlemmer af DIS-Danmark sker automatisk; læs videre her