Skabelondiskussion:ProgramSkb

Fra DS-Wiki
Version fra 22. okt 2011, 10:27 af Snortop (diskussion | bidrag) Snortop (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg lavede denne skabelon, fordi der var nogle faste ting som jeg gerne vil have for alle slægtforskning programmer. Mere for at hjælp folk til at finde lige det program de gerne vil bruge. Det er jo en ren jungle derude med alle de programmer :-D

Først side skulle selvfølgelig fortælle omkring programmer og den muligheder. Derefter skulle der være mulighed for at læse andre brugers ROS til programmet. Har jeg forsøgt med at tilføje "brugers mening". Derefter hvis der vil være nogle guide til program brug. Gerne med extern link til sider som allerede har dette.

Er der mere kan man jo tilføje dette til skabelonen. --Snortop 17. okt 2011, 11:52 (CEST)


Kan se Flej at du har forsøgte at tilføje en del. Noget af det syntes jeg dog ikke man behøver at have med, med det andet ser da interesant ud. Men du havde tilføjet det under visning som egentlig bare er til at vise hvordan man gør. Skal det med, skal det tilføjes højre op i noget af det der ligner html kode. Ydliger spekuleret jeg om man skulle bruge de Wikipedia bruger. Ihvertfald har de lavet noget jeg syntes er smart. En lille slags infoboks laver. Som jeg har tilføjet, dog med fejl, kan ikke rigtig få det til at virke. --Snortop 22. okt 2011, 11:27 (CEST)